Välj en sida

 Tunetbladet för brf Tunet 2, september 2020

Hej alla!

Här kommer lite uppdatering kring vad som händer i föreningen.

Först och främst vill vi tacka för kakor och all hjälp till er som bidrog när vi hade en spontan fixardag på söndagen den 6:e september!

Vi fick en del gjort, bl a plantering av en häck och lite ansande av buskar m m.

Balkongbygget

..är som ni vet i full gång och vissa börjar bli färdiga redan, MEN DET ÄR AV YTTERSTA VIKT ATT INTE BÖRJA ANVÄNDA DEM ÄNNU, även om Balko tagit bort dörrplomberingen. Alla balkonger ska besiktigas innan man får använda dem och detta är för er och allas säkerhet.

Så lite tålamod till, tack, så får vi alla snart njuta av våra nya utrymmen!

Det kommer inte vara tillåtet att röka på de nya balkongerna då röken kan gå in till grannarna.

Vi ser också att inga större planteringar så som buskar och rabatter planteras framför balkongerna pga växtlighet kan fläcka och förstöra utsidorna. Om önskan finns så kan man i samråd med styrelsen få anlägga en rabatt på annan plats med eget ansvar för istället!

Vi kommer senare i höst dela ut talonger där man kan anmäla om man vill ha eluttag installerat på sin nya balkong. Detta görs av behörig elektriker och kommer att kosta 3000 kr. Detta är frivilligt och är en engångsavgift.

På gång

Det behövs byta ventiler i vattenrören till samtliga hus och detta är på gång. Knuttes Rör är anlitade, och det kommer att behöva stänga av vattnet så småningom. Info kommer att hängas upp i portarna när det är bestämt.

 Vi informerar löpande angående balkongerna m m och uppkommer det frågor så hör av er till oss på [email protected], lapp i brevlådan på Grindvägen 7kv eller telefon 073-526 27 98 (bemannad torsdagar kl 16:00-17:30).

På återseende!

Med vänliga hälsningar, Styrelsen

Tunetbladet sept 2020