Välj en sida

Tunetbladet för Brf Tunet 2, december 2018

Information nr. 6 -18:

Lite kort information, många av er har kanske läst om att Norrtälje stad nu kommer att få börja matavfalls-sortera. Den första informationen vi fick i våras på ett möte vi närvarade på var att det skulle träda i kraft först ht-19. Men uppenbarligen gick etableringen i Rimbo (som var först ut) snabbare än väntat.

Vad innebär detta för oss? Jo, vi kan fortsätta som nu utan att matavfalls-sortera men då fördubblas sopavgiften. Detta får såklart stora konsekvenser för föreningen. Vi kommer efter årsskiftet att diskutera vidare med kommunen för att finna en lösning som blir gynnsam för oss.

Vill meddela att vi i har en parkering med el-stolpe ledig från 1/1-19. Skriv på mailen [email protected] eller lägg en lapp i brevlådan om ni är intresserade. Först till kvarn!

Nu under den mörka årstiden ber vi er att särskilt noga, att inte lämna några levande ljus obevakade.

Även om snön för stunden är sparsam vill vi påminna om vikten av att ni skottar av era balkonger från snö under vintersäsongen. För att underlätta kommer en snöskyffel finnas i varje port, så det går bra att låna den för det ändamålet. Men vi ber er vänligen att den ställs tillbaka igen efter användandet!

Vi från styrelsen vill tacka alla boende för ett gott samarbete under året.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År