Välj en sida

Nyhetsbrev nr. 3 -18

Hej!

Varmt tack alla tappra som stod ut i hettan och i gassande sol och arbetade med vår utemiljö på fixdagen. Ni har väl sett de fina planteringarna och den nya stenmuren vid nedre sopstationenJ

Lappning av asfalt och nytt cykelställ får bli en svalare dag framöver.

För en tid sedan fick ni ett utskick om att ni själva ska kontakta Telenor (de som tagit över Bredbandsbolaget). Flera har kontaktat oss om att kundservice inte varit samarbetsvilliga. Vi har nu varit i kontakt med deras chefer och dom lovar bättring. Vi i styrelsen kan omöjligt veta vilka som fått nya boxar eller har gamla modellen sedan vi lade in fiber i föreningen. Trots att vi har ett gruppavtal är alla registrerade på sitt lägenhetsnummer och ska därmed anmälas av den boende.

Vi har en tid upptäckt att någon/några tror att fria utrymmen mellan förråden nere i hus 7 är till för grovsopor. Vänligen men bestämt, ta bort det omedelbart! Man får endast förvara saker i sina egna förråd.

Hoppas att alla uppmärksammat att det är totalt eld/grillförbud just nu.

Via meddelande har vi uppmärksammats att det kommer felkod på torktumlaren ”rengör specialfilter”. Vi har pratat med företaget och de kommer inom kort och rensar. Det går ändå att använda tumlaren som vanligt!

Endast knappa 50% svarade på hur man vill ha sina utskick från styrelsen, ni som ännu inte svarat vänligen gör detta på nedanstående flik. Alla får pappersutskick även denna gång, då allt inte är inlagt på nya hemsidan, men ni som redan svarat på om utskick behöver inte göra det igen!

Vi vill härmed önska alla en riktigt härlig sommar.

Hälsningar
Styrelsen i BRF Tunet 2