Välj en sida

Nyhetsbrev nr. 2 -18:

Hej!
Nu har vi haft vår årsstämma och samtidigt som detta blad får ni också årsmötesprotokoll.
Inga stora förändringar lades fram på stämman, vi hoppas att arbetet med rustning av balkongplattor ska sätta igång som senast i höst, vi har nu tagit in en samordnare för det arbetet.

Styrelsenbestår nu av:
Charlotte Olsson Ordförande
Lovisa Johansson Vice ordförande
Elisabeth Oseid Ledamot
Ingrid Eriksson Ledamot

Vi kommer att uppdatera infon i samtliga trappuppgångar, vi kommer också sätta upp ny energideklarationen som nu är genomförd och gäller 10 år framöver. Gäller också kontaktuppgifter mm. Se nedan!

På allas tidningshållare har vi idag också fäst upp nummer för er unika lägenhet, via en boende efter stämman kom det till kännedom att vi måste ha det, då man numera inte går på namn utan på lägenhetsnummer.

Som vi tidigare meddelat så har vi haft problem med bredbandets mail, så from idag önskar vi att ni använder er av: [email protected]

Vi har också ändrat telefontiden för medlemstelefonen tilltorsdagar kl. 16.00-17.30, vi kommer nu ha en telefonsvarare där ni på övriga tider kan lämna meddelanden, annars är det på ovan nämnda mailadress ni når oss bäst.

Vi har skrivit nytt kontrakt med bredbandsbolaget så nya HD-boxar kommer att lämnas ut inom kort (gäller inte de som fått ny box senaste halvåret). Vill passa på att påminna att det är ni själva som gör felanmälan på bredbandsbolagets utrustning, det vill säga inte gå via styrelsen.

Tyvärr har den nya bänken i tvättstugan använts till annat än att vika tvätt på. Vi har nu försökt att rikta upp skivan igen, men vänligen använd den endast för tvätt.

Vi beklagar att inte revisorns berättelse kom med i utskicket inför stämman, den sitter nu uppsatt i en plastficka utanför kontoret, om någon vill ha den i egen kopia vänligen hör av er.

Vi har för några veckor sedan släppt hemsidan för vår bostadsrättsförening, ni hittar den på www.brftunet2.se

Den är inte helt komplett ännu men ni hittar viktiga dokument som stadgar, årsredovisningar, underhållsplan, infoblad och mycket mer. Under fliken aktuellt är målet att vi ska lägga ut om något akut ska hända i föreningen (eller hänt, som vattenläckan härom månaden), den fliken visar också om något nytt dokument lagts in som t ex nytt infoblad eller Tunet-bladet som det numera kallas i skrift.

Vi ber att få välkomna alla till ny fixdag i vår förening.Söndagen den 3 juni kl. 12-15På årets agenda (förutom att vi bjuder på korv och fikaJ) så fixar vi olika områden på ”vår” gård. Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och delta och umgås med oss.
Under fixdagen kommer vi också att ta bort piskställningen uppe vid Tunvägen, så ni som har cyklar fastsatta behöver lossa dom, vi kollar upp ett extra cykelställ dit upp.

Nedan ber vi er att registrera hur många som kommer till fixdagen, vi önskar också svar på vilka av er som hellre läser vår information på hemsidan och då inte vill ha papperskopior. Allt för att minimera papperskopior om möjligt (för att värna om miljön).

Hälsningar
Styrelsen i BRF Tunet 2